Ексклюзиви
понеділок, 28 грудня 2020 07:36

Вибух у Нешвілі: оприлюднили відео моменту та назвали організатора

Вибух у Нешвілі: оприлюднили відео моменту та назвали організатора
Вибух будинку на колесах в американському Нешвілі влаштував 63-річний Ентоні Куїнн Уорнер. Фото: heavy.com

Вибух будинку на колесах в американському Нешвілі, штат Теннессі, влаштував 63-річний Ентоні Куїнн Уорнер. Саме його рештки знайшли на місці події.

Мотив такого вчинку поки не відомий. Про це повідомив прокурор США для Середнього округу Теннессі Дон Кокран, передає CNN.

"Ми дійшли до висновку, що підривником є людина на ім'я Ентоні Уорнер. Він був присутнім, коли вибухнула бомба, а потім загинув", - сказав Дон Кокран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух у Нешвіллі. Поліція встановила можливого спільника

Тим часом поліція Нешвіла оприлюднила відеозапис вибуху з камери спостереження. Внаслідок інциденту поранені троє людей, а також пошкоджені десятки будівель, зокрема офіс стільникового оператора AT&T. У зв'язку із цим в місті та на околицях спостерігають неполадки в роботі телекомунікаційних служб.

Немає жодних вказівок на те, що до організації злочину причетний іще хтось, окрім загиблого підривника, за словами спецагента ФБР Дугласа Корнескі. Водночас він відмовився відповідати, чи можна вважати вибух "внутрішнім тероризмом".

Наголосив на тому, що будь-хто знайомий із Уорнером повинен зв'язатися з ФБР, оскільки мотив злочину досі залишається невідомим. Відомо, що раніше Уорнер до поля зору правоохоронців не потрапляв.

У п'ятницю, 25 грудня, на Різдво, в центрі міста Нешвілл у штаті Теннессі в США прогримів потужний вибух, яким розірвало автомобіль, пошкодило будівлі, машини та дерева навколо. Постраждали 3 людей. Спочатку до поліції зателефонували о 06:30 ранку й сказали, що навпроти будівлі суду округу Девідсон стоїть підозрілий фургон без номерних знаків. Копи, які приїхали на місце, почули із автомобіля голосове попередження із закликом негайної евакуації. Незабаром стався вибух, внаслідок якого в сусідніх будівлях повибивало скло. Уламками були всіяні вулиці і в сусідніх кварталах.

Зараз ви читаєте новину «Вибух у Нешвілі: оприлюднили відео моменту та назвали організатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути