четвер, 03 січня 2019 17:29

Вибух у Магнітогорську: є дані про загиблу українку

Вибух у Магнітогорську: є дані про загиблу українку
Рятувальна операція в Магнітогорську на місці вибуху і обвалення під'їзду багатоповерхового житлового будинку завершилася. Фото - МНС РФ

Рятувальна операція в Магнітогорську на місці вибуху і обвалення під'їзду багатоповерхового житлового будинку завершилася. Рятувальники знайшли 39 жертв. Людей під завалами більше не залишилося. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на прес-службу МНС РФ.

"Півгодини тому витягли останнє тіло. Пошуково-рятувальна операція завершена", — зазначають представники російського МНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зруйнованому вибухом будинку в Магнітогорську житимуть люди

Жінка, про яку згадували медіа як про загиблу українку, була за походженням з України, але не громадянкою нашої країни. Цю інформацію підтвердив заступник директора Департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич.

"Особа, про яку згадували медіа як про загиблу у Магнітогорську українку, була за походженням з України, але не громадянкою України", — сказав він.

У ніч на понеділок, 31 грудня 2018, в російському Магнітогорську в результаті вибуху в житловому будинку обвалився під'їзд. Попередньо, в будинку вибухнув побутовий газ. Була інформація, що серед зниклих безвісти - уродженка Шепетівки, Хмельницької області України.

Зараз ви читаєте новину «Вибух у Магнітогорську: є дані про загиблу українку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути