вівторок, 13 липня 2021 07:30

"Вбивці маври" садистськи гвалтували перед тим, як вбивати жертв

"Вбивці маври" садистськи гвалтували перед тим, як вбивати жертв
Ян Бреді та Майра Хиндлі були визнані винними і засуджені до довічного ув'язнення / Getty Images

12 липня 1963-го Єн Бреді та Майра Хіндлі викрали, зґвалтували й убили 16-річну Полін Рід, коли та йшла на танці недалеко від свого будинку в англійському місті Гортон. Тіло Ріди не було виявлено до 1987-го, коли Бреді зізнався у вбивстві під час інтерв'ю з журналістами, перебуваючи в психіатричній лікарні.

Бреді та Хіндли зустрілися в Манчестері в 1961 році. Сором'язлива дівчина швидко захопилася Бреді - самозваним нацистом, у якого була бібліотека нацистської літератури. Він також був одержимий садистським сексом. Сфотографувавши Хіндли в непристойних позах, Бреді продав публіці свою любительську порнографію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивця-клоун чекав смертної кари 14 років

Щоб задовольнити садистські пориви, Бреді та Хіндли почали викрадати і вбивати молодих юнаків та дівчат. Після Рід в наступному році вони викрали 12-річного Джона Кілбрайда і 12-річного Кіта Беннета. На наступний день після Різдва 1964-го 10-річну Леслі Енн Дауні з Манчестера.

У 1965-му пара вбила 17-річного юнака сокирою на очах у шурина Хіндли, Девіда Сміта. Можливо, в спробі завербувати його для майбутніх вбивств. Але Сміт звернувся в поліцію.

Всередині квартири Бреді поліція виявила фото тортур Леслі Енн Дауні, а також аудіокасети з її благаннями зберегти життя. На інших фото були зображені Хіндлі та Бреді в пустельному районі Англії, відомому як Седлворт-Мур. Там поліція знайшла тіло Джона Кілбрайда.

Пару журналісти назвали "вбивцями маврами". Їх засудили до довічного ув'язнення в 1966 році. Погана слава продовжилася після того, як з'ясувалося, що охоронець жіночої в'язниці закохався в Хіндлі й закрутив з нею роман. Зі свого боку, Бреді продовжував зізнаватися в нових і нових вбивствах.

Зараз ви читаєте новину «"Вбивці маври" садистськи гвалтували перед тим, як вбивати жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути