Ексклюзиви
середа, 16 травня 2018 17:29

В Росії вибухають військові склади

В Росії вибухають військові склади

В російському селищі Пугачове Малопургінського району (Удмуртія) загорілася занедбана військова частина. Почали детонувати снаряди.

Причиною могло стати "загорання сухої трави", повідомляють у місцевому управлінні МНС.

Людей з селища і найближчих населених пунктів евакуюють. Вивезли 79 дітей із санаторію, який розташований за 10 кілометрів. Планують перекривати федеральну трасу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік, який втратив сім'ю у Кемерово, стане депутатом від партії Путіна

Тим часом місцеві жителі діляться у мережі відео з місця подій. На них видно величезний стовп диму, що піднімається з території військової частини.

"Хоч би бабахнуло сильніше. Чому так слабо? Спалахів чомусь не видно таких, як ніби від вибуху", - прокоментував ситуацію один з очевидців.

25 березня в Росії сталася пожежа у ТРЦ "Зимова вишня". Її не могли загасити до середини наступного дня. Загинули, за останніми даними, 60 осіб, серед них - 40 дітей. Порятунку людей найбільше заважали задимленість приміщення та заблоковані евакуаційні виходи.

Евакуації відвідувачів із торгового центру заважало перш за все те, що виходи були заблоковані фізично. Також за 5 хв. після загоряння на четвертому поверсі торгового центру всі шляхи евакуації були заблоковані токсичними продуктами горіння.

Зараз ви читаєте новину «В Росії вибухають військові склади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути