вівторок, 24 березня 2020 08:24

В Італії зменшилася кількість жертв коронавірусу

В Італії зменшилася кількість жертв коронавірусу
В Італії зменшується кількість заражень коронавірусом. Фото: flickr.com hospitalclinic

За добу, 23 березня, від коронавірусу в Італії померли 602 людини. Це найменше зростання за 4 дні.

Кількість нових випадків зараження також сповільнилася, що дає надію в те, що найбільш агресивна фаза епідемії, можливо, проходить, повідомляє Reuters.

Усього в Італії від коронавирусу померли 6 077 осіб. Кількість підтверджених випадків - 63 927. Вона збільшилася на 4 789 за останні 24 години, що склало найменше зростання за 5 днів. У неділю померлих було 651. Тоді як в суботу - 793.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус: за кордоном побільшало інфікованих українців

Зараз в лікарнях Ломбардії знаходяться 9 266 осіб з коронавірусом, в той час як в неділю їх було 9 439, на 173 людини більше, повідомляє керівник департаменту соціального забезпечення Ломбардії Джуліо Галлера, передає interfax.com.ua.

"Це, мабуть, перший позитивний день, який у нас був за цей важкий, дуже важкий місяць. Зараз не час співати про перемогу, але ми починаємо бачити світло в кінці тунелю ", - сказав Джуліо Галлера.

Кількість проведених тестів також значно скоротилося. Глава Національного інституту охорони здоров'я Італії Сільвіо Брусаферро заявив, що ще занадто рано говорити про те, чи буде тривати зниження щоденних смертей і нових випадків захворювання.

Пандемія коронавирусної інфекції COVID-19 прискорюється, заявив генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Аданом Гебрейесус. Із моменту реєстрації першого випадку зараження до перших 100 тис. пройшло 67 днів. За наступні 11 днів кількість інфікованих подвоїлася. Наступні 100 тис. випадків зараження були зареєстровані протягом 4 днів.

Зараз ви читаєте новину «В Італії зменшилася кількість жертв коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути