понеділок, 31 травня 2021 10:07

В авіакатастрофі загинув "Тарзан" - актор Джо Лара
4

В авіакатастрофі загинув виконавець ролі Тарзана актор Джо Лара та його дружина письменниця Гвен Лара
Фото: joelara.com
Джо Лара почав кар'єру з роботи моделлю
Всесвітню славу актору Джо Лара принесла роль короля джунглів - Тарзана
Завершивши кінокар'єру, Джо Лара присвятив життя музиці кантрі

У суботу в авіакатастрофі загинув зірка телевізійного фільму "Тарзан: Епічні пригоди", американський актор і музикант 58-річний Джо Лара. Разом із ним загинула дружина та ще п'ятеро людей.

Катастрофа маленького літака сталася 29 травня поблизу Нешвілла, з посиланням на повідомлення Федерального авіаційного агентства США повідомляє Hollywood Reporter.

Літак Cessna C501 впав в озеро Персі Пріст поблизу міста Смірна, штат Теннессі, після вильоту з аеропорту графства Резерфорд приблизно об 11:00. Уламки літака розкидало на 1 км навсібіч.

Дані щодо власника літака не оприлюднюють, відомо лише, що повітряне судно прямувало до міжнародного аеропорту Палм-Біч у Флориді.

Рятувальні бригади округу Резерфорд працювали на місці аварії всю ніч. Повідомляється, що в авіакатастрофі загинули всі, хто перебував на борту. Тіла знайшли й пошуки припинили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легкомоторний літак розбився під час навчального польоту. Є жертви

Серед загиблих - дружина Джо, Гвен Лара (Шамблін), письменниця і дієтологиня. Вони з Джо були одружені з 2018 року.

Вільям Джозеф Лара народився в Сан-Дієго 2 жовтня 1962 року. Спочатку працював моделлю, а 1988-го зіграв епізодичну роль у фільмі "Нічні війни". І вже 1989 року знявся у телефільмі CBS "Тарзан на Манхеттені", за сюжетом якого король джунглів потрапив до Нью-Йорка й намагався врятувати свого шимпанзе та гепарда.

Фільмографія Лара налічує 27 кіноробіт.

У 1996-2000 роках Джо грав головну роль у серіалі "Тарзан: Епічні пригоди", знятому в Південній Африці. Він також продюсував серіал. Знявся в кількох бойовиках, зокрема "Опівнічна спека", "Регенератор", "Американський кіборг: Сталевий воїн", "Операція загону "Дельта", а також у популярних серіалах "Рятувальники Малібу" і "Конан".

2002 року Лара завершив кінокар'єру та присвятив життя музиці кантрі. А 2009-го випустив альбом "Джо Лара: Крик свободи".

У США одномоторний літак Beechcraft Bonanza впав на автомобіль, після чого спалахнула пожежа. Загинули двоє людей, ще двоє постраждали. Авіакатастрофа сталася в місті Пемброк-Пайнс, що в штаті Флорида. Літак розбився незабаром після зльоту з аеропорту Норт Перрі.

Зараз ви читаєте новину «В авіакатастрофі загинув "Тарзан" - актор Джо Лара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути