вівторок, 26 вересня 2017 18:16

Померла найважча жінка в світі

Померла найважча жінка в світі
Еман Ахмед Абд Ель Аті важила 500 кг до операції

Єгиптянка, яку вважали однією із найважчих людей у світі, померла в клініці в Об'єднаних Арабських Еміратах. Їй було 37 років.

Еман Ахмед Абд Ель Аті важила 500 кг. Вирушила в Індію на початку цього року для проведення операції зі зменшення ваги за методами баріатричної хірургії, повідомляє BBC. Її загальні принципи - перетягування шлунка спеціальним поясом та шлункове шунтування. Таким чином, споживають і перетравлюють менше їжі.

Після операції, проведеної в Мумбаї, з травня жінка перебувала в лікарні в столиці ОАЕ Дубаї. Рідні відмовилися повертати Абд Ель Аті додому, побоюючись за її здоров'я.

Місцеві ЗМІ повідомили, що після операціїї вага дівчини зменшилася на 300 кг. Проте єгиптянка померла не через хірургічне втручання, а в результаті ускладнень серцевої хвороби та ниркової недостатності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З тіла жінки дістали 800 каменів

Шайма Селим, сестра Абд Ель Аті, яка провела онлайн-кампанію для збору грошей на операцію, розповіла, що Еман Ахмед 25 років не виходила з будинку. Вона почала гладшати після інсульту в 11 років.

Незважаючи на те, що лікарі запевняли, ніби Абд Ель Аті важила "усього" 170 кг, її сестра була незадоволена результатами і висловлювала занепокоєння можливими ускладненнями.

Еман Ахмед Абд Ель Аті була другою в рейтингу найважчих жінок. Перше місце посідає Керол Ягер, яка важила 540 кг. Померла у 34 роки через відмову нирок і численні проблеми з внутрішніми органами.

Найважча у світі жінка – єгиптянка Еман Ахмед Абд Ель Аті - станцювала після успішної операції на шлунку.

Зараз ви читаєте новину «Померла найважча жінка в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути