пʼятниця, 14 травня 2021 08:33

Україна - друга в Європі за смертністю від Сovid-19

За добу 12 травня у світі діагностували понад 743 тис. нових заражень на Covid-19. Найбільше хворих зафіксували в Індії, Бразилії та США.

За кількістю нових заражень Україна зайняла 15-те місце у світовому рейтингу та п'яте поміж країн Європи, пише сайт Worldometers. За щоденною кількістю смертей Україна восьма у світі та друга в Європі.

 

В Індії зафіксували понад 343 тис. нових хворих, у Бразилії – понад 75 тис. випадків інфікування, а в США – понад 39 тис. Крім того, понад 26,5 тис. випадків інфікування сталися в Аргентині, а понад 19 тис. – у Франції.

Загалом за час пандемії у світі померли понад 3 млн людей, летальних випадків за добу зафіксували понад 13 тис. Одужали від недуги 140,6 млн осіб, досі хворіють – 17,8 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реальна смертність українців від Covid-19 виявилася втричі більшою

Уся Україна перейшла в жовту зону карантинних обмежень. Наразі немає жодного регіону, де були б перевищені показники Covid-19.

Кількість Covid-щеплених другою дозою в Україні зросла вдвічі за одну добу. Загалом вакцинацію завершили 3828 українців. Від початку кампанії вакцинації щеплення отримали 901 107 людей.

Зараз ви читаєте новину «Україна - друга в Європі за смертністю від Сovid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути