Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2018 12:01

У Великій Британії єпископи роздаватимуть Wi-Fi

У Великій Британії єпископи роздаватимуть Wi-Fi
Одна з сільських церков Англії. Фото: pravoslavie.ru

Англіканська церква дозволила використовувати шпилі соборів для встановлення точок доступу в інтернет. Про це йде мова в угоді з урядом Великої Британії.

На сайті уряду пояснили, що угода допоможе провести інтернет у сільську місцевість. Проте, єпископи побоюються, що це може зруйнувати ізоляцію, в якій знаходяться села.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп став найгіршим президентом США

"Завдяки угоді, ми зможемо використовувати навіть споруду XV ст. для підвищення якості зв'язку у віддалених місцинах та покращення життя людей", - розповів міністр цифрових технологій, культури, ЗМІ та спорту Меттью Хенкок.

Близько 65% з усіх англійських церков розташовані у сільській місцевості, більшість знаходяться в центрі населених пунктів. За умовами угоди, в баштах встановлять супутникові антени та протягнуть оптоволоконо. Раніше, в деяких церквах вже було встановлено перередавачі 4G, повідомляє Telegraph.

Папа Римський Франциск вирішив визнати святим Павла VI, який очолював Католицьку церкву в 1963-1978 роках, вже в цьому році. Оголосивши про це рішення, священик пожартував, що він і попередній Папа Бенедикт - у списку очікування.

Зараз ви читаєте новину «У Великій Британії єпископи роздаватимуть Wi-Fi». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути