вівторок, 17 жовтня 2017 13:35

У Трампа найменший рейтинг серед президентів

У Трампа найменший рейтинг серед президентів
Рейтинг Трампа нижчий, ніж у будь-кого. Фото: Independent

У Дональда Трампа рейтинг нижчий, ніж у будь-якого з його попередників.

Про це, спираючись на дані опитувань, повідомляє Independent.

За останній тиждень рейтинг Дональда Трампа катастрофічно обвалився і зараз його підтримують лише 37,7% респондентів, опитаних організацією FiveThirtyEigh. Це найнижчий рівень підтримки серед 13 президентів, для яких складали рейтинги, говорять експерти.

Подібне падіння рейтингу було у Джеральда Форда, але у Трампа воно склало -18.3%, що на 9% гірше, ніж у його колеги. Експерти акцентують увагу, що нинішній президент втратив рейтинг у відносно мирний час і в період відносної економічної стабільності. Раніше саме ці два важелі визначали популярність очільника країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США та Південна Корея імітуватимуть бойові дії

Дуже сильно на рейтинг Трампа впливає його поведінка.

Одна із причин, чому Трамп втратив прихильників, - його конфлікт з НФЛ. Спортсмени протестували через свавілля поліції, стаючи на одне коліно під час виконання гімну Америки на змаганнях, замість того щоб стояти струнко, як зазвичай. Дональд Трамп дуже різко висловився про таких спортсменів і закликав самих же членів команди виганяти їх з поля.

Інша причина незадоволення президентом — чергова медична реформа. Він хоче скасувати нововведення Обами та замінити їх на нову систему медичного страхування.

Третя причина — епатажні "твіти" президента. В одному з останніх своїх постів він висловив сподівання, що Гілларі Клінтон складе йому компанію на виборах в 2020 році. При цьому Трамп вжив до Клінтон прикметник "сrooked", котрий має значення "нечесний", а також "горбатий, кривоносий, кривий" та "людина з кривою посмішкою".

"Що б Трамп не робив, він відштовхує від себе виборців", - говорять експерти.

Гілларі Клінтон назвала Дональда Трампа найбільш небезпечним з американських президентів за всю історію країни. У своєму інтерв'ю в програмі Four Seasons на австралійському телебаченні, Клінтон пояснила, що Трамп небезпечний, бо імпульсивний, йому бракує витримки, він переймається лише своїм іміджем, а ще він мстивий.

Зараз ви читаєте новину «У Трампа найменший рейтинг серед президентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути