четвер, 23 серпня 2018 10:02

У США заговорили про арешт грошей Путіна

У США заговорили про арешт грошей Путіна
У Путіна можуть арештувати гроші. Фото formiche.net

У Сенаті США пройшло обговорення можливості введення нових санкцій проти Росії. Хочуть арештувати гроші президента Росії Володимира Путіна.

"Я думаю, що у Путіна є активи у США. Я думаю, що міністерство знає, де вони знаходяться. І, що б ми не робили в секретному або несекретному форматі, але я б хотів чесної дискусії про можливість арешту цих активів", – підкреслив сенатор Джон Нілі Кеннеді, повідомляє Апостроф з посиланням на телеканал "Дождь".

Cенатор Шерод Браун заявив, що уряд США, президент і конгрес повинні прямо зараз послати сигнал Путіну і його оточенню, що їм пора зупинитися, інакше Росія заплатить дорогу ціну за свої дії.

У свою чергу, сенатор Елізабет Воррен зазначила, що Америка і весь світ заслуговують знати, яким чином Путін заробляє гроші.

"Ми повинні відстежити його гроші, виявити його активи, інакше корумповані особи зможуть ігнорувати санкції", – зазначила Воррен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швейцарський банк заморозив 5 млрд доларів російських олігархів

На думку президента Росії Володимира Путіна, антиросійські санкції США є контрпродуктивними і безглуздими. Американський сенат у вересні 2018 року може розглянути запровадження нових санкцій проти Росії через втручання у вибори США. Санкції стосуються боргу та енергетики Росії.

Зараз ви читаєте новину «У США заговорили про арешт грошей Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути