Ексклюзиви
понеділок, 12 квітня 2021 03:27

У США попередили про китайську загрозу

У США попередили про китайську загрозу
Адмірал побоюється, що протягом 50 років Китай може обійти США і і зайняти лідируючу роль у світі до 2050 року. Скріншот з відео

Адмірал США Філіп Девідсон попередив про китайських амбіції. Він вважає, що Китай може захопити острів Тайвань, а через кілька років зайняти лідируючі позиції в світі.

За його словами, Тайвань знаходиться в полі зору китайських військових. І в найближчі роки може захопити острів. Про це повідомляє NBC.

"Тайвань явно є однією з їхніх амбіцій... І я думаю, що загроза буде очевидна протягом цього десятиліття, фактично, у наступні шість років", заявив в США адмірал Філіп Девідсон.

Крім того, Філіп Девідсон побоюється, що протягом 50 років Китай може обійти США і зайняти лідируючу роль у світі до 2050 року.

Китайські регулятори оштрафували групу компаній Alibaba на $2,78 млрд. Групу звинуватили у зловживанні своїми позиціями як найбільшої платформи.

Зараз ви читаєте новину «У США попередили про китайську загрозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути