Ексклюзиви
понеділок, 25 жовтня 2021 01:55

У США планують розпочати вакцинацію дітей від п'яти років вже у листопаді

У США планують розпочати вакцинацію дітей від п'яти років вже у листопаді
План передбачає також відповідну роз'яснювальну кампанію серед батьків. Фото: Reuters

Вакцини від коронавірусу для дітей, найімовірніше, будуть доступні в першій половині листопада. Про це заявив у неділю головний медичний радник Білого дому доктор Ентоні Фаучі в інтерв'ю ABC News.

"Якщо все піде добре і ми отримаємо дозвіл регулювальних органів та рекомендації Центру контролю і профілактики захворювань, то цілком можливо й навіть дуже ймовірно, що вакцини будуть доступні для дітей від 5 до 11 років упродовж першого або другого тижня листопада", - сказав Фаучі.

Згідно з новими даними, ефективність вакцини компанії Pfizer при її введенні дітям оцінюється майже на 91%. Консультативна група Управління контролю за харчовими продуктами та лікарськими засобами у вівторок розгляне питання щодо надання дозволу на використання вакцини для дітей, яку поки що дають починаючи з 12 років.

Білий дім у середу оголосив про свій план вакцинації близько 28 мільйонів дітей у віці від 5 до 11 років, якщо буде надано відповідний дозвіл. План передбачає також відповідну роз'яснювальну кампанію серед батьків.

Зараз ви читаєте новину «У США планують розпочати вакцинацію дітей від п'яти років вже у листопаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути