пʼятниця, 13 березня 2020 05:10

У Римі закривають аеропорт та церкви

У Римі закривають аеропорт та церкви
В Італії найгірша в Європі ситуація з коронавірусом. Фото: ЕРА

У п'ятницю, 13 березня, у Римі через спалах коронавірусної інфекції закриється аеропорт Ciampino, популярний серед лоукост-авіаперевізників, як Ryanair.

Також про карантин оголосили в першому терміналі Fiumicino, повідомляє The Local. Тут він розпочнеться з вівторка, 17 березня.

Всі операції з реєстрації, перевірки безпеки та відшкодування багажу здійснюватимуться на третьому терміналі, який продовжить роботу.

"Це рішення стало необхідним через багаторазові скасування рейсів "до" та "з" Італії, оголошені багатьма авіакомпаніями, які зазвичай працюють в обох аеропортах Риму", - сказали в Aeroporti di Roma. Водночас, державна авіація та перевезення вантажів залишаться без змін.

"Злітно-посадкові смуги в обох аеропортах будуть повністю доступними та не зазнають експлуатаційних змін", - додали в заяві. Аеропорти відновлять звичну роботу після того, як в країні оголосять про завершення надзвичайного стану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Італії закривають усі магазини та підприємства

Також у Римі до 3 квітня закриють на карантин усі католицькі церкви.

Нагадаємо, що в Італії найгірша ситуація в Європі. Від початку спалаху інфекції в країні через Covid-19 померли 1016 пацієнтів, а коронавірус підтвердили у понад 15 тисяч людей.

Зараз ви читаєте новину «У Римі закривають аеропорт та церкви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути