середа, 18 січня 2023 16:23

Спецтема: Війна Росії проти України

У РФ вже мобілізують усіх підряд: деталі від ЦНС

У РФ вже мобілізують усіх підряд: деталі від ЦНС
Стратегія Росії щодо мобілізації практикує залучення наркозалежних і криміналітету. Фото: eastnews.ua

Російські військкомати вже мобілізують не лише в'язнів.

Відтепер у РФ не гребують жодною категорією мобілізованих, забирають навіть наркозалежних, повідомляє Центр національного спротиву.

"Ось таким чином російські воєнкоми виконують показники по мобілізації, зокрема в Північній Осетії. Інформацію підтвердив один із російських солдатів, що здався у полон. За його словами, він не вилікувався від наркозалежності і продовжував вживати наркотики, вже перебуваючи у лавах діючих загарбників у Запорізькій області", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська розвідка показала актуальну карту бойових дій в Україні

Загалом стратегія Росії щодо мобілізації практикує залучення наркозалежних і криміналітету. Водночас у ЦНС уточнили, що воюють такі мобілізовані не лише в приватних військових компаніях, але й у регулярних військах РФ.

"Як засвідчує чоловік, наркотики він взяв із собою як ліки. Мобілізувався до лав російської армії через загрозу постати перед судом. Його затримали за керування автомобілем без документів. Для того, аби не піти під суд, чоловіку запропонували поїхати до України", – додали в Центрі національного спротиву.

У Росії активно готуються до нової хвилі мобілізації. Передбачається, що підвищену увагу військкомати РФ приділятимуть так званим "центральних регіонів". Зокрема, на підприємства Москви вже прибувають групи співробітників військкоматів для проведення "агітаційних заходів" серед працівників.

Зараз ви читаєте новину «У РФ вже мобілізують усіх підряд: деталі від ЦНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути