вівторок, 10 липня 2018 18:20

У НАТО засудять політику РФ

У НАТО засудять політику РФ
Країни НАТО включать в заяву за підсумками саміту відразу кілька пунктів із засудженням політики Росії. Фото: korrespondent.net/

Країни НАТО внесуть до заяви за підсумками саміту 11-12 липня відразу кілька пунктів із засудженням політики Росії. При цьому висловлять готовність до регулярної співпраці з Москвою.

Про це повідомила німецька газета Süddeutsche Zeitung, передає ТАСС.

Альянс залишається відкритим для регулярного діалогу в рамках Ради Росія-НАТО. Вони хочуть уникнути непорозуміння, прорахунків і необдуманої реакції, а також сприяти прозорості передбачуваності у відносинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З ним найпростіше" - Трамп розказав, як ставиться до Путіна

При цьому учасники Північноатлантичного альянсу не погоджуються з приєднанням Криму до РФ. Цим заперечують недавні слова американського президента Дональда Трампа. Він на питання, чи визнають США Крим російським, сказав: "Ми подивимося".

Північноатлантичний альянс вважає Україну та Грузію своїми найближчими партнерами і готовий надалі надавати політичну та практичну підтримку цим державам. Про це сказав генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на прес-конференції у Брюсселі.

Зараз ви читаєте новину «У НАТО засудять політику РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути