вівторок, 20 березня 2018 13:28

"У Києві хай не сплять" - Україну лякають перемогою Путіна

"У Києві хай не сплять" -  Україну лякають  перемогою Путіна

Перший заступник голови комітету нелегітимної Державної Думи Росії з контролю і регламенту Олег Нілов заявив, що після перемоги Володимира Путіна на виборах президента Україна і Велика Британія повинні бути напоготові та мучитися.

Послання до обох країн адресував у російських ЗМІ. Так відреагував на їхню критику політичної ситуації в Російській Федерації та скандал з отруєнням екс-шпигуна Сергія Скрипаля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заарештували екс-президента Франції Ніколя Саркозі

"У Києві нехай не сплять. У тому числі це стосується Лондону, де тітка перезбуджена шукає нагоду, як не відповідати, а шукати винного. Тому нехай вони тепер мучаться і якось самі розбираються в тому, що вони самі створили", - сказав Олег Нілов.

Тим часом фахівці приватної американської розвідувально-аналітичної компанії Stratfor зазначають, що після виборів Путіна непросто буде саме Кремлю, повідомляє expres.ua.

"Після переобрання на Путіна чекає низка проблем – застій в економіці, зростаюче зубожіння та зміна поколінь – нове покоління шукає, хто би представляв його інтереси в системі. І це лише внутрішні проблеми. А ж є ще тиск Заходу. Кремлю потрібно розставити пріоритети, оскільки його фінансові ресурси все більш обмежені. Він повинен знайти баланс між своїм бажанням зміцнити вплив Росії на міжнародній арені й обіцянкою зберегти стабільну Росію для свого народу", - йдеться в повідомленні.

Вибори президента Росії відбулися 18 березня – у четверту річницю незаконної анексії Криму. Участь у них взяли 8 кандидатів, зокрема чинний президент країни. З моменту анексії Криму Росія традиційно організовує голосування на півострові.

Чинний голова РФ Володимир Путін побив рекорд підтримки за весь час участі у виборах президента, отримавши 56,2 млн голосів виборців або 76,66% після оброблення 99% протоколів.

Зараз ви читаєте новину «"У Києві хай не сплять" - Україну лякають перемогою Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути