понеділок, 02 жовтня 2017 22:24

У Кишиневі затримали п'ятьох українців

У Кишиневі затримали п'ятьох українців
Молдавські правоохоронні органи поінформували Посольство України в Молдові про затримання кількох українських громадян. Фото: 112

Молдавські правоохоронні органи поінформували Посольство України в Молдові про затримання кількох українських громадян.

Про це повідомляє "Укрінформ".

"З Одеси в Кишинів прибула група українських громадян, близько 30 осіб з метою звільнення з в'язниці свого друга, який раніше був засуджений молдавським судом до тюремного ув'язнення за вбивство. Завдяки вердикту Конституційного суду засудженого до ув'язнення громадянина України Владислава Дашка передбачалося звільнити, для чого його ескортували з в'язниці до суду Центрального сектору Кишинева. Під час прибуття поліцейського ескорту до будівлі суду машину поліцейських заблокували громадяни, які прибули з Одеси, намагаючись звільнити свого приятеля", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Усе було підлаштовано. Мене шантажем направили в Білорусь"

Як повідомляється, затримано п'ятьох осіб. Усіх їх доставлено до поліцейського відділення. Їм пред'явлено звинувачення в порушенні громадського порядку і перешкоді представникам поліції у виконанні своїх службових обов'язків. Кожному із затриманих загрожує грошовий штраф у розмірі трохи більше 100 євро, до 60 годин громадської праці, або затримання на строк 15 діб.

У Польщі затримали 21 громадянина України через порушення правил перебування на території держави. Щодо них винесено рішення про депортацію.

Зараз ви читаєте новину «У Кишиневі затримали п'ятьох українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути