понеділок, 03 квітня 2017 17:27

У генпрокуратурі РФ назвали вибух у Петербурзі терактом

У генпрокуратурі РФ назвали вибух у Петербурзі терактом
У Генпрокуратурі РФ назвали вибух у метро Петербурга терактом. Фото: ИНТЕРФАКС

Офіційний представник генпрокуратури Росії Олександр Курінний назвав сьогоднішній вибух у метро Санкт-Петербурга терористичним актом.

За його словами, прокуратура перевірить усі обставини, що стосуються події. Зокрема, пов'язані з гарантуванням безпеки. Про це він повідомив у телеефірі "Вести 24", пише ТАРС.

"Ми висловлюємо співчуття родичам загиблих і всім, хто постраждав", - сказав Курінний. Він наголосив, що розслідуватимуть причини вибуху слідчі органи. Але прокурорська перевірка "стосуватиметься абсолютно всіх аспектів". До неї залучать і співробітників транспортної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін прокоментував вибухи в метро Санкт-Петербурга

У понеділок вдень у Санкт-Петербурзі між станціями метро Сінна площа та Технологічний інститут стався вибух. Спрацювала саморобна бомба. За попередньою інформацією, загинули 9 осіб, постраждали понад 20. Крім того, в метро заклали ще одну бомбу - на станції Площа повстання.

Метро зачинили. Міська влада оголосила, що весь наземний транспорт в Петербурзі буде в понеділок безкоштовний. Вивели додаткові автобуси, які дублюють маршрути метро. Таксисти і власники машин розвозять людей безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «У генпрокуратурі РФ назвали вибух у Петербурзі терактом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути