вівторок, 03 липня 2018 23:00

У Британії медпрацівниця вбивала немовлят

У Британії медпрацівниця вбивала немовлят
У Великій Британії поліція затримала медпрацівницю, яку підозрюють у вбивстві дітей. Фото: PDS

У Великобританії правоохоронці затримали медпрацівницю, яку підозрюють у вбивстві восьми немовлят і спробі вбити шістьох.

Розслідування почалося після того, як в лікарні імені графині Честеру помітили нез'ясовно високу смертність у відділенні, яке займається недоношеними немовлятами і новонародженими зі спеціальними потребами. Про це поліції медики повідомили самі, передає Associated Press.

Спочатку слідство зосередилось на смертях восьми дітей, проте зараз правоохоронці говорять про загибель 17 немовлят і 15 несмертельних інцидентів, які сталися з березня 2015 року по липень 2016. Поліція затримала жінку медика і оголосила їй підозру, інших деталей справи поки що не повідомляють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погрожував вбити дітей: злочинець вимагав у СБУ та Нацполіції $ 350 тис

Слід відзначити, що після появи підозрілої смертності серед немовлят, у лікарні припинили приймати пологи у жінок, які були вагітні менше ніж 32 тижні, і переводили їх в інші лікарні.

Новина про маніяка в Кривому Розі, який ґвалтував і вбивав молодих дівчат, сколихнула всю Україну. Чоловіка затримали після того, як з'явився його фоторобот. Крім відомих знущань, одній із жертв він розпоров живіт.

Зараз ви читаєте новину «У Британії медпрацівниця вбивала немовлят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути