понеділок, 14 січня 2019 12:11

Тисяча людей проїхалися без штанів у метро

  В США тисяча людей проїхались у метро без штанів. Фото: improv.everywhere
В США тисяча людей проїхались у метро без штанів. Фото: improv.everywhere

У неділю, 13 січня, у Нью-Йорку відбувся флешмоб "Поїздка у метро без штанів", в якому брали участь близько 1 тис. учасників.

"Якщо хтось у підземці спитає, чому ви без штанів, скажіть, що вони вам "заважали", - порекомендували учасникам організатори, пишуть на офіційній сторінці заходу в Facebook.

Мистецьке об'єднання Improv Everywhere проводить захід у Нью-Йорку вже 18-й рік поспіль. Крім Нью-Йорка, Чикаго, Сан-Франциско в США, флешмоб відбувається також у Лондоні, Копенгагені, Буенос-Айресі.

"Випадкові пасажири посеред зими заходять у вагони метро на різних зупинках без штанів. При цьому учасники вдають, що не знають один одного, всі одягнені в зимові куртки, шарфи, рукавички і шапки. Єдина незвичайна деталь - відсутність штанів", - пояснюють організатори ідею акції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли секрети, як вибрати нижню білизну

Вперше захід був проведений як мистецька акція 2002-го в Нью-Йорку з метою повеселити інших пасажирів метро. Тоді у ній брали участь тільки 7 людей. Останніми роками проїхатися без штанів у підземці тільки в Нью-Йорку збираються до 2 тис. осіб. Багатьом учасникам акція дозволяє також кинути виклик власній сором'язливості.

Зараз ви читаєте новину «Тисяча людей проїхалися без штанів у метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути