четвер, 16 серпня 2018 16:33

Турист тиждень їв бджіл, щоб вижити на вулкані

Турист тиждень їв бджіл, щоб вижити на вулкані
Метью Матені з американського штату Огайо тиждень їв бджіл і ягоди. Фото:The Oregonian

40-річний Метью Матені з американського штату Огайо тиждень їв бджіл і ягоди, щоб вижити на активному вулкані Сент-Геленс у штаті Вашингтон.

Чоловік упав із виступу, втратив орієнтир і тиждень провів у лісі, передає слова матері туриста Metro.

Вулкан Сент-Геленс має конічну форму, круті схили, а його виверження схожі на вибух. Метью вирушив туди минулого тижня на орендованому Subaru Outback. Наступного дня з ним зник зв'язок. Друзі здійняли тривогу.

У суботу біля підніжжя гори знайшли авто. До пошуків залучили кінологів, вертольоти та безпілотники. Через тиждень пошуків, копи вловили слабкий сигнал від мобільного, то за ним знайшли чоловіка у середу, 15 серпня.

Поліція каже, що майже не сподівалася знайти Метью живим. Але турист добре почувався. Його примусово доправили до лікарні на обстеження. Провів там ніч.

Чоловік тиждень блукав незнайомою місцевістю. В мандрівку вирушив у шльопанцях. Коли упав зі скелі, вони порвалися, тому подер ноги. На нього постійно нападали бджоли. Він їх вбивав та їв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сфотографувався і пішов - гепард заліз в машину з туристами

Батьки розповідають, що їх син - колишній бойскаут. Часто потрапляв у небезпечні ситуації раніше.

"Він подряпав собі всі ноги. Справа в тому, що поїхав він туди в шльопанцях, а коли впав, вони порвалися. Я збираюся відкрутити йому голову. Поняття не маю, навіщо він поліз в ліс в одних капцях", - сказала мати Лінда Матені.

У бразильському штаті Рондонія зняли на відео чоловіка, який 22 роки мешкає самотньо у джунглях. Чоловік вважається останнім представником індіанського племені, яке винищили місцеві фермери. Його називають Останній у племені, Найсамотніший чоловік у світі або Чоловік у ямі.

Зараз ви читаєте новину «Турист тиждень їв бджіл, щоб вижити на вулкані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути