понеділок, 03 червня 2019 15:47

Трамп образив Меган Маркл і мера Лондона

Трамп образив Меган Маркл і мера Лондона
Трамп образив Меган Маркл і мера Лондона. Фото: google.com

Стало відомо, що Меган Маркл не буде присутньою на зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, який збирається відвідати Велику Британію з офіційним візитом.

Не секрет, що герцогиня Сассекська не у захваті від Дональда Трампа. Ще 2016-го майбутня дружина принца Гаррі в інтерв'ю The Nightly Show назвала Трампа "жононенависником" і людиною, яка руйнує суспільство зсередини.

Пізніше у мережі з'явився аудіозапис інтерв'ю президента з виданням The Sun, де Дональд Трамп назвав Меган "неприємною", пише ТСН.

На слова журналіста про критику політики Трампа герцогинею, лідер Сполучених Штатів відповів, що не підозрював, яка вона "неприємна".

Однак після того, як у мережі з'явилася ця інформація, Трамп відмовився від своїх слів у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США прислали в Україну нового представника

"Я ніколи не називав Меган Маркл "неприємною". Це були фейкові новини! Чи зможуть CNN, New York Times та інші вибачитися? Маю сумніви!" - написав у соцмережі Дональд.

Дональд Трамп назвав "відмороженим невдахою" мера Лондона Садіка Хана, який неодноразово критикував американського президента у минулому, повідомляє Європейська правда.

"Садік Хан, який, як усі вважають, погано виконує свою роботу на посаді мера Лондона, виявив дурну недоброзичливість у зв'язку з візитом президента Сполучених Штатів – безумовно, найважливішого союзника Сполученого Королівства. Він - відморожений невдаха, який повинен сконцентрувати увагу на злочинності в Лондоні, а не на мені", - написав Трамп у Twitter.

"Хан дуже нагадує мені нашого дуже тупого і некомпетентного мера Нью-Йорка де Блазіо, який також жахливо працював… У будь-якому випадку я з нетерпінням чекаю можливості стати великим другом Сполученого Королівства і з нетерпінням чекаю на візит", - зазначив Трамп, підкресливши, що його літак заходить на посадку в лондонському аеропорту.

Американський письменник Стівен Кінг заявив, що серіал "Чорнобиль" від HBO змусив його замислитися про президента США Дональда Трампа.

Зараз ви читаєте новину «Трамп образив Меган Маркл і мера Лондона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути