Ексклюзиви
неділя, 26 вересня 2021 03:56

Трамп назвав умову за якої не буде балотуватися у президенти США

Трамп назвав умову за якої не буде балотуватися у президенти США
Після перемоги на них колишнього віце-президента Джо Байдена Трамп довго не визнавав поразку і проігнорував його інавгурацію. Фото: flickr

Колишній президент США Дональд Трамп назвав причину, через яку він відмовиться від участі в президентських виборах в 2024 році. Про неї політик розповів в інтерв'ю радіостанції Real America's Voice.

Трампа запитали, чи є якась причина, яка може перешкодити участі екс-президента в нових виборах. Він відповів, що від передвиборної гонки його утримає тільки хвороба.

"Ну, це міг би бути нехороший дзвінок від доктора або щось схоже. Таке теж буває. Але взагалі-то, ви знаєте, я відчуваю себе добре і просто не можу терпіти того, що роблять з нашою країною", - відповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США навряд чи оговтаються від ганьби, спричиненої хаотичним виходом з Афганістану - Трамп

Вибори останнього президента пройшли в США в листопаді 2020 року. Після перемоги на них колишнього віце-президента Джо Байдена Трамп довго не визнавав поразку і проігнорував його інавгурацію.

Колишній президент США Дональд Трамп обігнав чинного президента Джо Байдена в рейтингах симпатій серед американських виборців через вісім місяців після передавання влади.

Зараз ви читаєте новину «Трамп назвав умову за якої не буде балотуватися у президенти США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути