четвер, 21 червня 2018 05:15

Трамп і Путін можуть зустрітися в липні - ЗМІ

Трамп і Путін можуть зустрітися в липні - ЗМІ
Найімовірнішим місцем зустрічі Путіна і Трампа стане Відень. Фото: 112

Президент США Дональд Трамп і президент РФ Володимир Путін можуть зустрітися під час візиту президента США до Європи в наступному місяці.

"Неясно, чи відбудеться ця зустріч до або після саміту НАТО та візиту Трампа до Великобританії. Для нас було б краще, якби вона відбулася після", - сказало високопоставлене джерело в британському уряді, слова якого наводить The Times.

Дана перспектива зустрічі підсилює побоювання Лондона з приводу зацікавленості Трампа в НАТО. Крім цього, відразу після саміту, 13 липня, в американського лідера запланований візит до Великобританії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп і Путін можуть зустрітись влітку

"Найбільш імовірним місцем зустрічі (Путіна і Трампа) стане Відень, оскільки там розташована штаб-квартира ОБСЄ, членами якої є США та Росія", - йдеться в повідомленні.

Раніше в Сінгапурі відбулася перша в історії зустріч чинного президента США з лідером Північної Кореї. Кім Чен Ин і Дональд Трамп потиснули один одному руки на тлі прапорів США і КНДР. За підсумками своєї зустрічі сторони підписали історичний документ і пообіцяли суттєві зміни для світу.

Зараз ви читаєте новину «Трамп і Путін можуть зустрітися в липні - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути