понеділок, 07 жовтня 2019 16:43

Трамп хоче вивести війська із Сирії: час повернути солдатів додому

Трамп хоче вивести війська із Сирії: час повернути солдатів додому
Тепер Туреччина, Європа, Сирія, Іран, Ірак, Росія і курди повинні будуть вирішити ситуацію і те, що вони хочуть зробити з захопленими бійцями ІДІЛ Фото: Уніан

Президент США Дональд Трамп заявив, що американським військам більше немає сенсу перебувати в Сирії.

"Курди боролися разом з нами, але їм платили величезні суми грошей і давали оснащення для цього. Вони боролися з Туреччиною протягом десятиліть. Я тримав цю боротьбу майже три роки, але нам пора вийти з цих безглуздих безкінечних воєн, багато з яких є племінними, і повернути наших солдатів додому", - написав Трамп у Twitter.

Тепер Туреччина, Європа, Сирія, Іран, Ірак, Росія і курди повинні будуть вирішити ситуацію і те, що вони хочуть зробити з захопленими бійцями ІДІЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал у США: союзники Трампа хотіли змінити керівництво "Нафтогазу"

"Всі вони ненавидять ІДІЛ, були ворогами протягом багатьох років. Ми на відстані 7000 миль і знову переможемо ІДІЛ, якщо вони наблизяться до нас!", - додав він.

Президент США Дональд Трамп вирішив подовжити терміни виведення американських військ США з Сирії до 4-х місяців, пише The New YorkTimes з посиланням на джерела в Білому домі. "Президент Трамп погодився дати військовим приблизно чотири місяці, щоб завершити виведення двохтисячного військового контингенту з Сирії", - сказав співрозмовник видання.

Зараз ви читаєте новину «Трамп хоче вивести війська із Сирії: час повернути солдатів додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути