неділя, 28 серпня 2016 11:39

Трамп хоче обмежити соцвиплати іммігрантам

Трамп хоче обмежити соцвиплати іммігрантам

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив про намір розвинути систему відстеження іммігрантів на території країни й обмежити соціальні виплати людям, які залишаються в Сполучених Штатах після закінчення візи. Про це повідомляє ua.112.ua.

"Я збираюся побудувати велику прикордонну стіну на кордоні з Мексикою. Заснувати єдиний електронний контроль, зупинити доступ нелегальних іммігрантів до соціальної допомоги. Також розробити систему відстеження в'їзду-виїзду для швидкого видворення осіб з простроченою візою", — заявив Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борги компаній Трампа перевищують $650 млн

Він також зазначив, що кордони залишаться незахищеними, поки люди з простроченими візами живуть в країні. Тема імміграції була основною в передвиборчій кампанії Дональда Трампа.

Нагадаємо, кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп пообіцяв надати афроамериканцям те, що їм не змогли дати демократи за 8 років свого правління.

Зараз ви читаєте новину «Трамп хоче обмежити соцвиплати іммігрантам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути