Ексклюзиви
пʼятниця, 07 червня 2019 09:28

Трамп хоче налагодити стосунки з Путіним

Трамп хоче налагодити стосунки з Путіним
Глава США заявив, що Мюллер часом поводився "як дурень", звинувачуючи його у злочинах, яких він не скоював Фото: ИноСМИ

Президент США Дональд Трамп заявив, що готовий налагодити відносини з Росією. Стверджує, що стосунки зіпсувало розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера про "російське втручання" в американські вибори 2016-го.

Глава США заявив, що Мюллер часом поводився "як дурень", звинувачуючи його у злочинах, яких він не скоював. За його словами, Москва і Вашингтон могли би поновити втрачені зв'язки, пише OBOZREVATEL.

"Я думаю, що відносини були зіпсовані брехливим "полюванням на відьом". У мене можуть бути хороші стосунки з Росією", — сказав Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Видавити Путіна з Донбасу і Криму треба не "Мінськом"

США і Росія готують переговори на вищому рівні. Вони можуть пройти на саміті "Великої двадцятки" в японській Осаці у червні. 3 травня Трамп вперше за довгий час провів телефонну розмову з російським лідером Володимиром Путіним. Глави держав обговорили ситуацію в Україні. Пізніше Трамп заявив, що у США та Росії є величезний потенціал для побудови хороших відносин.

Американський літак 8A Poseidon діяв над Середземним морем згідно з міжнародним правом. Він не провокував небезпечних дій з боку пілотів російського винищувача Су-35. Таку позицію озвучили ВМС США.

Зараз ви читаєте новину «Трамп хоче налагодити стосунки з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути