Ексклюзиви
понеділок, 03 квітня 2023 09:14

Трамп чекає рішення суду. Поліція готується до акцій протесту

Трамп чекає рішення суду. Поліція готується до акцій протесту
У вівторок суд має висунути обвинувачення колишньому президенту США Дональду Трампу. Фото: lrt.lt

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп планує ввечері 3 квітня приїхати до Нью-Йорка зі свого маєтку у Флориді.

Там він проведе ніч у хмарочосі "Трамп-тауер". У вівторок суд Мангеттена має висунути Трампу обвинувачення. Про це пише The New York Times.

За інформацією видання, поліція стежитиме за кожним рухом Трампа. Його дводенне перебування у Нью-Йорку супроводжуватиметься багатолюдними акціями прихильників та опонентів.

Ще напередодні біля будівлі суду та хмарочоса Трампа на П'ятій авеню встановили загородження.

У вівторок Трамп має вирушити до суду в Нижньому Мангеттені, де відбудеться процес під головуванням судді Хуана Мерчана. Очікується, що перед тим він з'явиться в офісі окружного прокурора Мангеттена Елвіна Брегга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи можуть посадити Дональда Трампа

Точні обвинувачення ще не розсекречені, але вони пов'язані з платежем за мовчання порнозірці Стормі Деніелс. Вона стверджує, що мала короткий сексуальний зв'язок з Дональдом Трампом у 2006 році. Очікується, що прокурори висунуть обвинувачення у фальсифікації ділової документації з метою приховати призначення виплат посередникові, який передав кошти Деніелс за мовчання.

За інформацією видання, обвинувальний вирок, ймовірно, не передбачатиме ув'язнення і не завадить Трампові балотуватися на посаду президента.

Експрезидент Трамп нині лідирує у більшості опитувань як потенційний кандидат від республіканців. Він розкритикував обвинувачення на свою адресу. Назвав їх упередженими.

Трамп також оголосив, що після у процесу повернеться до Флориди та вже у вівторок ввечері виступить по телебаченню з промовою зі свого маєтку "Мар-а-Лаго".

4 квітня пройде суд у справі 45-го президента США Дональда Трампа. Він особисто приїде до Нью-Йорка, де Трампу оголосять кримінальні обвинувачення, пов'язані з фальсифікацією податкової звітності. Про це розповів один з адвокатів Трампа Джо Такопіна.

Велике журі у Нью-Йорку проголосувало за оголошення обвинувачень 45-му президенту Сполучених штатів Дональду Трампу.

Зараз ви читаєте новину «Трамп чекає рішення суду. Поліція готується до акцій протесту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути