четвер, 17 червня 2021 20:03

Тигр переліз майже чотириметровий паркан і вбив працівника

Тигр переліз майже чотириметровий паркан і вбив працівника
Тигр переліз 3,7-метровий паркан і накинувся на працівника / Seaview Predator Park

У ПАР сибірський тигр в парку для хижаків Seaview Predator Park переліз майже чотириметровий паркан і вбив працівника.

Той загинув після того, як електричну огорожу вольєра хижака відключили на технічне обслуговування. Про це пише Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леопард напав на 5-річну дитину і вбив її

Агресивний самець на прізвисько Джаспер переліз через паркан заввишки 3,7 метра, щоб дістатися до 52-річного працівника Девіда Соломона. З жахом той вирішив перелізти свій паркан, але велика кішка виявилася швидшою, і стягнула його вниз, щоб убити.

Тигр потім переліз через інший паркан, де також в той момент було відключено електрику, щоб дістатися до конкуруючого самця сибірського тигра на прізвисько Юда, і вбив його в сутичці. Потім намагався спаритися з сестрою Іуди, самкою Ембер, коли прибули ветеринарні працівники і служба охорони природи. Ветеринар вистрілив в тигрів уколи для усипляння, щоб увійти і забрати тіло Давида, а також тіло тигра Іуди.

"Девід працював з тиграми 15 років і знав Джаспера з дитинства. Тільки в березні минулого року він був частиною команди, яка перемістила тигра і його брата в новий вольєр, щоб ті вперше зустрілися з публікою. Джаспер був дуже великим тигром, і з ним потрібно було бути обережним. Він і раніше нападав на людину, але Девід дбав про нього з дитинства і любив його", - говорить колишній співробітник Seaview Predator Park.

Електричне огорожу вольєра, де живуть тигри, ремонтували, коли Джаспер стрибнув на паркан і переліз його. Девід в цей момент знаходився в проході між двома вольєрами з тиграми, прямуючи до водопровідних кранів.

Seaview Predator Park знаходиться недалеко від міста Порт-Елізабет з видом на Індійський океан. Він займає 120 га і є домом для тигрів, левів, рисей і леопардів. Тут також є крокодили, зебри, жирафи, змії і багато антилоп. Гості платять за проїзд через вольєри з сітки в своїх машинах для спостереження за хижаками.

Сибірські тигри родом з Далекого сходу Росії, Північно-Східного Китаю і Північної Кореї. У дикій природі їх залишилося всього близько 500 особин.

Зараз ви читаєте новину «Тигр переліз майже чотириметровий паркан і вбив працівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути