середа, 09 вересня 2020 14:45

Суд дозволив повіям працювати

Суд дозволив повіям працювати
Кельнський бордель "Паша" / Deutsche Welle

Вищий адміністративний суд землі Північний Рейн - Вестфалія дозволив роботу борделів попри карантин. Ще трьом землям можна поновити їхню роботу з 15 вересня.

У чотирьох північно-західних німецьких землях повії можуть повертатися на роботу. Секс-працівниці мають дотримуватися додаткових заходів безпеки. Про це пише німецьке видання Deutsche Welle.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через коронавірус збанкрутував один із найбільших борделів Європи

Суд ґрунтувався на принципі рівноправності суб'єктів ведення бізнесу. У цих землях дозволили роботу фітнес-клубам. Суд вирішив, що нечесно, що борделям не можна. На суді доводили, що під час сексу клієнти мають не більше шансів заразитися коронавірусом, ніж під час занять спортом чи на вечірках.

Минулого тижня в Кельні через фінансові труднощі, спричинені карантином, збанкрутував один із найбільших борделів Європи – "Паша".

Повії в землях Гамбурґа і Бремена зобов'язані записувати імена клієнтів, щоб простежити імовірні шляхи поширення коронавірусу. У борделі діятиме попередній запис. Виклик додому чи секс у машині – заборонені.

У порту Гамбурґа розташований один із найвідоміших у Німеччині районів Червоних ліхтарів. Об'єднання німецьких повій протягом останніх місяців проводило акції протесту і домагалося в судах дозволу поновити роботу.

Зараз ви читаєте новину «Суд дозволив повіям працювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути