вівторок, 23 січня 2018 16:59

Студент наклав на себе руки після зізнання у вбивстві

Автор: Facebook
  Артем Ісхаков страждав від наркоманії, приймав заспокійливі препарати, убив подругу через нерозділене кохання. Фото: Facebook
Артем Ісхаков страждав від наркоманії, приймав заспокійливі препарати, убив подругу через нерозділене кохання. Фото: Facebook
Автор: Facebook
  Тетяна Страхова
Тетяна Страхова

19-річний Артем Ісхаков, студент Московського державного технічного університету імені Баумана, убив сусідку-однолітка Тетяну Страхову, написав про це в соціальний мережі та наклав на себе руки.

В опублікованому тексті зізнається у скоєному, розповідає подробиці вбивства та просить вибачення перед своїми батьками та батьками дівчини. Про це повідомляє "Российский Диалог".

Хлопець був давно безнадійно закоханий у Тетяну, студентку Національного дослідницького університету "Вища школа економіки", говорять знайомі.

22 січня убив дівчину. Ударив кулаком в обличчя. Душив і бив ножем. Зізнається — здійснив із убитою сексуальний акт.

"Вона лежить зараз там, у сусідній кімнаті, а я сиджу і посміхаюся. Не впевнений, що у мене навіть шок був, дивно", - написав хлопець у соціальній мережі.

"Батьки, я - суцільне розчарування для вас. Я був наркоманом, постійно брехав вам і не любив вас, а практично ненавидів, хоч ви і робили мені тільки хороше. Але таке життя, і така вже я людина. Ви виховували мене хорошою людиною, але я десь по життю звернув не туди. Не звинувачуйте себе, будь ласка.

Батьки Тані, (якщо ви це якось отримаєте) вибачте, що позбавив вас вашої єдиної дитини. Я любив її, дуже сильно, але Таня була занадто собою, і тому все так склалося .... Ще раз вибачте, хоч таке пробачити і не можна", - йдеться у повідомленні.

Хлопець кілька годин перебував у квартирі з трупом. Документував свої відчуття. Потім наклав на себе руки, повідомляють "События дня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік убив, розчленував та зварив дружину

Друзі Ісхакова кілька годин лайкали його запис, не звертаючись у поліцію. Увечері один з товаришів вирішив його навідати. Коли Артем не відкрив двері, зателефонував до поліції.

Ісхаков і Страхова мешкали в одній квартирі майже 2 роки. Спочатку зустрічалися. Розійшлися і співмешкали як друзі. Дехто стверджує — Тетяна була заміжня, але з чоловіком не жила.

У соціальній мережі останні місяці хлопець скаржився, що дівчина не звертає уваги на нього. Зізнавався — через нерозділене кохання і наркотики "світ почав руйнуватися". Безрезультатно відвідував психологів та приймав антидепресанти.

Артема раніше спіймали на жорстокому поводженні з тваринами. З подругою забрали котеня за оголошенням, поклали його в пакет та викинули в річку. Все фільмували на відео. Закликали "робити добрі справи".

У Рахові Закарпатської області в будинку по вул. Партизанській, 66 знайшли мертвими подружжя пенсіонерів. Поліція підозрює сина загиблих. Чоловік знаходиться в розшуку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатській області.

Зараз ви читаєте новину «Студент наклав на себе руки після зізнання у вбивстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути