субота, 25 березня 2017 22:57

США ввели нові санкції проти російських організацій - ЗМІ

США ввели нові санкції проти російських організацій - ЗМІ
Фото: REUTERS

Уряд США прийняв рішення ввести санкції щодо ще 8 російських організацій. Їх звинувачують в порушенні положень американського закону про нерозповсюдження щодо Ірану, КНДР і Сирії.

Про це з посиланням на представницю адміністрації США повідомляє ТАСС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Контрсанкції коштують кожному росіянину 2 тис. грн на рік

У чорний список потрапили такі інститути: АТ "Рособоронекспорт", АТ "150-й авіаційний ремонтний завод", зовнішньоекономічне об'єднання "Авіаекспорт", АТ "Науково-виробниче об'єднання "Базальт", АТ "Науково-виробнича корпорація "Конструкторське бюро машинобудування", Ульяновський інститут цивільної авіації імені головного маршала авіації Б.П.Бугайова, Уральський навчально-тренувальний центр цивільної авіації, Військово-повітряна академія імені професора М.Є. Жуковського і Ю.Гагаріна.

Санкції передбачають заборону на придбання будь-якими міністерствами і відомствами США продукції і послуг організацій, які потрапили в чорний список, продаж їм Вашингтоном зброї і військової техніки, видачу американських ліцензій на придбання товарів, що підпадають під режим експортного контролю, надання допомоги.

Обмеження запроваджені на 2 роки.

Нагадаємо, США ввели санкції проти 30 іноземних юридичних і фізичних осіб у 10 країнах за причетність до розробки зброї масового знищення та ракетної зброї в Ірані, КНДР та Сирії, відповідно до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї (ДНЯЗ).

Зараз ви читаєте новину «США ввели нові санкції проти російських організацій - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути