Ексклюзиви
четвер, 25 січня 2018 04:12

США ввели нові санкції проти РФ через підтримку КНДР

США ввели нові санкції проти РФ через підтримку КНДР
Нові санкції проти Росії. Фото: Texty

Управління з контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США ввело санкції проти дев'яти суб'єктів, 16 людей і шести суден у відповідь на триваючу розробку Північною Кореєю зброї масового знищення (ЗМЗ) і триваючі порушення резолюцій Ради Безпеки Організації Об'єднаних Націй ( РСБ ООН).

Сьогоднішні санкції, націлені на агентів програм Північної Кореї по ОМУ та інші незаконні підприємства, повідомили у прес-службі Міністерства фінансів США, інформує УНІАН.

"Згідно з Резолюцією Ради Безпеки ООН уряд США націлений на незаконні суб'єкти в Китаї, Росії та інших країнах, які працюють від імені північнокорейських фінансових мереж і закликають їх до вигнання з територій, де вони проживають. Ми вводимо санкції відносно нафтових, судноплавних і торгових компаній, які продовжують забезпечувати "рятувальний круг" для Північної Кореї, підживлюючи ядерні амбіції і дестабілізуючу діяльність цього режиму", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористка з КНДР розповіла, як підірвала літак з 115 пасажирами і вижила

Згідно нової оборонної стратегії США, довгострокова стратегічна конкуренція з Росією і Китаєм стала головним викликом для безпеки і процвітання Сполучених Штатів.

Зараз ви читаєте новину «США ввели нові санкції проти РФ через підтримку КНДР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути