середа, 14 червня 2017 03:07

США вперше проігнорували День Росії

США вперше проігнорували День Росії
Росія не отримала привітань від США. Фото: УНІАН

Влада Сполучених Штатів вперше не направила РФ привітання з Днем Росії. Про це повідомляє російське посольство в США, передає ТАСС.

"Ми можемо підтвердити, що від американської сторони не отримано привітання з Днем Росії. Таке вперше на нашій пам'яті. Висновки робіть самі", - йдеться в повідомленні на сторінці дипмісії в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антикорупційний мітинг у Москві: 700 затриманих

День Росії - національне свято Російської Федерації. Встановлено указом президента РФ від 2 червня 1994 року. У відповідності з Трудовим кодексом РФ він є неробочим святковим днем. 12 червня 1990 була прийнята Декларація про державний суверенітет Російської Радянської Федеративної Соціалістичної Республіки.

12 червня в День Росії в десятках міст РФ пройшли акції проти корупції. Московська поліція заявила, що будь-які "провокаційні дії" з боку протестувальників на вулиці Тверській будуть негайно припинятися.

Російського опозиціонера Навального затримали в під'їзді власного будинку. Крім того, оприлюднили відео побиття учасників антикорупційного мітингу в Москві і повідомляли про застосування сльозогінного газу проти присутніх.

Зараз ви читаєте новину «США вперше проігнорували День Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути