пʼятниця, 12 січня 2018 11:59

США застосує проти Росії нові санкції

США застосує проти Росії нові санкції
Санкції США проти Росії мають бути застосовані у відповідності з Актом протидії противникам Америки. Фото: informator.news

У США працюють над новими санкціями проти Росії.

Вони мають бути застосовані у відповідності з Актом протидії противникам Америки, повідомив міністр фінансів США Стівен Мнучін, пише "Укрінформ".

"Як ми вже казали, ми працюємо над цим (над розробкою нових санкцій. – Ред.). Про це оголосять найближчим часом, і ми, звичайно, сфокусовані на цьому", - відповів глава американського мінфіну на запитання журналістки про нові санкції проти РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацрада з питань ТБ і радіо пропонує кримінальну відповідальність за виступи українських артистів у Росії

Закон передбачає запровадження додаткових обмежень у фінансовому й енергетичному секторах Росії, відносно державних російських підприємств металургійної та гірничо-видобувної галузей, а також залізничного транспорту.

Визначається покарання Росії через її дії в інформаційній галузі – кіберзломи та атаки. Каратимуть осіб, відповідальних за порушення прав людини на окупованих Росією територіях. У законі також піддається критиці російський проект газопроводу "Північний потік - 2".

Міністр закордонних справ Німеччини Зіґмар Ґабріель виступив з пропозицією про те, що ЄС повинен почати поетапно скасовувати санкції проти Росії під час тривалого перемир'я на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «США застосує проти Росії нові санкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути