четвер, 11 травня 2017 01:23

США не послабили зашморг навколо Росії

США не послабили зашморг навколо Росії
США не зніматимуть обмеження з РФ. Фото: Газета.ру

Санкції накладені на Росію будуть лишатись у силі доки Москва не дасть зворотній хід своїм діям.

Про це заявила речниця Державного департаменту США Гезер Науерт, коментуючи зміст розмови державного секретаря Рекса Тіллерсона та міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова, передає Голос Америки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ситуація нормальна, але ми у повному багні" - письменник про виступ Лаврова у США

"Державний секретар Тіллерсон наголосив на необхідності прогресу в напрямку повного виконання Мінських угод. Санкції накладені на Росію будуть лишатись у силі доки Москва не дасть зворотній хід своїм діям, які і послужили причиною накладення на неї санкцій", - наголосила речниця Держдепу.

"Державний секретар та міністр закордонних справ Росії обговорили важливість перемоги над ІДІЛ, деескалацію насильства у Сирії та забезпечення надходження гуманітарної допомоги до сотень тисяч цивільних у цій країні. Окрім того, державний секретар США та міністр закордонних справ Росії підтвердили підтримку очолюваного ООН політичного процесу у Женеві, який відіграє центральну роль в міжнародних зусиллях домогтися стійкого вирішення конфлікту", - відзначила Науерт.

10 травня у США пройшла зустріч держсекретаря США Рекса Тіллерсона з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим. Після переговорів Лавров вирушив у Білий дім, де його прийняв президент США Дональд Трамп.

Зараз ви читаєте новину «США не послабили зашморг навколо Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути