Ексклюзиви
середа, 07 березня 2018 12:55

Спікер Держдуми порадив журналісткам звільнитись

  Спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін Фото: ТАСС
Спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін Фото: ТАСС

Спікер Держдуми Росії В'ячеслав Володін жорстко відповів на нещодавні звинувачення журналісток у домаганнях з боку депутата від фракції ЛДПР Леоніда Слуцького.

"Вам небезпечно працювати в Думі? Якщо так - міняйте роботу", - сказав Володін під час привітання російських журналістів з прийдешнім святом 8 березня, повідомляє видання "Ведомости".

Спікер також зауважив, що заяви про домагання можуть бути провокацією до виборів. 18 березня росіяни голосуватимуть за наступного президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собчак розповіла, що робити з Кримом

"У рамках передвиборчої кампанії представники BBC, улюбленого мною "Дождя", грузинського телебачення заявляють про домагання. Політика для політиків, і тому будемо цим питанням займатися, але там є дві сторони, і якщо в рамках правового розгляду з'ясується, що це провокація? Образив - вибачся, спровокував - відповідай", - додав В'ячеслав Володін.

Нагадаємо, чотири журналістки заявили про сексуальні домагання з боку депутата Держдуми РФ від фракції ЛДПР Леоніда Слуцького. 6 березня кореспондент російської служби ВВС Фаріда Рустамова відкрито звинуватила народного обранця. Як доказ представила аудіозапис, на якому чути, як Слуцький пропонує їй стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Спікер Держдуми порадив журналісткам звільнитись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути