субота, 21 квітня 2018 16:15

Смерть діджея Авічі: музикант не впорався із виром популярності

Смерть діджея Авічі: музикант не впорався із виром популярності
На 28 році життя помер відомий шведський діджей Авічі. Фото: Today

Вчора, 20 квітня, на популярному курорті в Омані помер один із найпопулярніших діджеїв світу Тім Берглінг, відомий під псевдонімом Авічі.

На курорт музикант приїхав відвідати своїх друзів, причина його смерті наразі невідома, передає Медуза.

Авічі мав проблеми зі здоров'ям, ще зимою 2013 року він потрапив до лікарні Нью-Йорку з гострим приступом панкреатиту. Після цього інциденту музикант вирішив, що буде пити не кожен день, а через день. У 2014 році він знову потрапив до лікарні, цього разу наслідки були серйозніші - йому видалили жовчний міхур і апендикс. Це змусило Авічі покінчити з алкоголем, однак після цього гастрольне життя стало для нього надто складним. Весною 2016 року Авічі повідомив, що більш не буде виступати.

"Розвиваючись, як артист, я став дорослим. Я став краще розуміти себе і усвідомив, що є маса речей, які я б хотів зробити в житті. Мені дуже цікаві самі різні речі, але у мене майже немає часу, щоб зайнятися ними ", - сказав Берглінг, коли заявив про закінчення кар'єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарні Jamiroquai зіграють на київському фестивалі BELIVE

Популярність Авічі здобув дуже рано, молодого талановитого музиканта в кінці 2000 року помітив клубний промоутер Еш Пурнурі. Адже у Тіма був талант до створення музики з прямим бітом, важким басом і простими мелодіями, яка в той час користувалась попитом. Вже через кілька років Авічі записувався із Мадонною та Ленні Кравітцем, а також виступав на величезних американських фестивалях, де від його музики шаленіли тисячі людей.

Однак, Авічі був невпевнений в собі і завжди багато хвилювався, боротись з нервами йому допомагав алкоголь.

"Справа була не в концертах, не в музиці. Проблема була в тому, що їх оточувало, - все інше, що має на увазі професія артиста. Для мене все це було неорганічно і складно, я взагалі швидше інтроверт. Я вбирав в себе занадто багато негативної енергії", - скаржився музикант.

Авічі пішов із життя на 28 році життя, причина смерті невідома. Однак, це могло статись через проблеми зі здоров'ям, які спричинив алкоголь.

Авічі здобув міжнародну популярність улітку 2013 року завдяки хіту "Wake me Up". За даними компанії GfK, у Німеччині ця композиція стала другим найпопулярнішим хітом усіх часів за кількістю завантажень. На першому місці - шлягер Гелене Фішер (Helene Fischer) "Atemlos durch die Nacht". У 2014 році він здобув нагороди у двох номінаціях найважливішої німецької музичної премії Echo: "Хіт року" (за "Wake Me Up") та "Митець електронної танцювальної музики".

Зараз ви читаєте новину «Смерть діджея Авічі: музикант не впорався із виром популярності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути