четвер, 20 травня 2021 09:03

Сім років тюрми за секс. Вчителька й учень побралися

Сім років тюрми за секс. Вчителька й учень побралися
Мері Кей Летурно і Вілі Фуалау під час фотосесії в її будинку на березі моря 27 квітня 2006-го. / Getty Images

20 травня 2005 року колишня вчителька і засуджена за секс з учнем, 43-річна Мері Кей Летурно, вийшла заміж за колишнього учня і батька двох її дітей, 22-річного Вілі Фуалау. Дев'ять місяців перед цим Летурно вийшла з тюрми після відбуття семи з половиною років за ґратами за секс із неповнолітнім Фуалау.

Летурно вперше зустріла Фуалау, коли була вчителькою в початковій школі в передмісті Сіетла, а він учнем. Влітку 1996-го Летурно, якій тоді було 34 роки, заміжня мати чотирьох дітей, почала сексуальні стосунки з учнем шостого класу, якому тоді було 12 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс вчителів з учнями хочуть заборонити

Зрештою стосунки виявили. У лютому 1997 року Летурно заарештували. У травні колишня вчителька народила від хлопця дитину - дочку Одрі. У серпні того ж року визнала себе винною в сексі з неповнолітнім.

Суддя Лінда Лау виявила поблажливість, давши Летурно умовний 89-місячний термін. Їй присудили пів року в тюрмі, пройти лікування і не мати контактів з Фуалау. Справа спричинила ажіотаж в таблоїдах, а також національні дебати, чи слід поводитися з жінками, засудженими за сексуальні злочини інакше, ніж з такими ж чоловіками.

3 лютого 1998-го, за пів року після звільнення з тюрми, Летурно знайшли разом з Фуалау в припаркованій машині. Її заарештували за порушення умов умовного покарання. Слідчі виявили в автомобілі велику суму готівки, паспорт і дитячий одяг, що вказувало, що пара планувала втекти з їхньою дочкою. 6 лютого суддя Лау відновила первинний вирок і відправила жінку за ґрати. У жовтні Летурно народила другу дитину від Фуалау - дочку Алексіс. Дітей виховувала мати Фуалау, а Летурно сиділа в тюрмі.

У серпні 2004 року Летурно вийшла. Суддя зняв з неї заборону на контакт з Фуалау, який на той час вже став дорослим. 19 травня 2005-го Летурно і Фуалао одружилися. Дві дочки пари були на весіллі, а дочка Летурно від першого шлюбу, який тривав з 1984-го по 1999 рік, була дружкою.

Після 15 років шлюбу Летурно і Фуалао розлучилися 2019-го. Летурно померла від раку товстої кишки торік.

Зараз ви читаєте новину «Сім років тюрми за секс. Вчителька й учень побралися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути