Ексклюзиви
четвер, 28 жовтня 2021 23:08

Саакашвілі припинив крайню форму протесту

Саакашвілі припинив крайню форму протесту
Саакашвілі у в'язниці погодився на меддопомогу. Фото: Коммерсант

Експрезидент Грузії Міхеіл Саакашвілі погодився на медичну допомогу та обстеження.

"Проблеми комунікації з Міхеілом Саакашвілі усунуті, через що Саакашвілі припинив крайню форму протесту – відмову від лікування, проведення аналізів, тестів тощо", – заявив адвокат Дмитро Садзаглішвілі після зустрічі з Саакашвілі у руставській в'язниці, повідомляє грузинська служба Радіо Свобода .

Адвокат Саакашвілі розповів, що йому було надано можливість поспілкуватися з підзахисним у такій формі, щоб унеможливити запис розмови Службою держбезпеки. "Через це Міхеіл Саакашвілі перестав посилювати свій протест - відмову від лікування, проведення аналізів, моніторингу показників тощо", - повідомив Садзаглішвілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі відмовився зустрітися з консиліумом лікарів

Саакашвілі ще раз підтвердив свою повагу до лікарів, які входять до складу консиліуму, та продовжить співпрацю з медиками.

Міхеіла Саакашвілі затримали у Грузії 1 жовтня, куди він повернувся напередодні виборів. Він заявив, що вважає себе політичним в'язнем і у день затримання оголосив голодування. За вісім днів голодування Саакашвілі схуд на 12 кг, заявив адвокат.

Саакашвілі не був на батьківщині останні вісім років. Його заочно засудили до шести років ув'язнення, визнавши винним в організації нападу на колишнього грузинського депутата Валерія Ґелашвілі. І оголосили в розшук. Також Саакашвілі є підозрюваним в інших кримінальних справах.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі припинив крайню форму протесту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути