понеділок, 05 листопада 2018 08:45

Розповіли про обставини катастрофи Boeing 737

Розповіли про  обставини катастрофи Boeing 737
Літак авіакомпанії Lion Air зруйнувався від сильного удару об поверхню Яванського моря. Фото - unn.com.ua

Літак авіакомпанії Lion Air, що зазнав катастрофи, зруйнувався від сильного удару об поверхню Яванського моря.

Слідство поки не висуває ніяких інших версій того, що сталося, заявив у понеділок керівник Комітету із забезпечення безпеки на транспорті Соерджанто Таджахоно, передає радіостанція Elshinta.

"Boeing 737 Max 8 розвалився на частини від удару об воду. Ніяких слідів, що вказують на розгерметизацію повітряного судна в польоті, не виявлено", — зазначив чиновник.

За його словами, також не була встановлена зношеність матеріалів літака. Безпосередньо в момент зіткнення з водною поверхнею двигуни працювали на повну потужність, швидкість лайнера при падінні була дуже високою. Тому радіус розкиду фрагментів літака дуже великий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали селфі, яке перед смертю зробив пасажир індонезійського Boeing 737

Рятувальникам вдалося знайти рештки 105 тіл пасажирів літака. Проте лише 14 людей вдалося ідентифікувати. Влада сподівається, що рятувальникам вдасться знайти більше людей. Пошукові операції продовжили ще на три дні. Головний пріоритет — знайти тіла усіх 188 загиблих на борту, а також підняти з моря другу "чорну скриньку", завдяки якій можна встановити причину падіння літака.

Boeing 737 Max 8 бюджетної авіакомпанії Lion Air виконував рейс JT610 з Джакарти до міста Панкалпінанг (адміністративний центр провінції Бангка-Белітунг). Приблизно через 13 хвилин після вильоту зі столичного аеропорту з невстановленої поки що причини він звалився в Яванське море. Усі, хто знаходився на борту загинули.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про обставини катастрофи Boeing 737». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути