четвер, 26 квітня 2018 14:03

Розкриють імена росіян, які зберігають гроші в британських офшорах

Розкриють імена росіян, які зберігають гроші в британських офшорах
Великобританія розкриє росіян, які зберігають гроші на її територіях Фото: best-skills.com

Парламент Великої Британії на наступному тижні планує проголосувати за законопроект, який зобов'язує Кайманові і Британські Віргінські острови розкривати особи власників компаній, які зберігають гроші на їх території. В тому числі російського походження.

"Головна мета нового закону - упевнитися, що під британським прапором будь-де у світі не переховуються брудні гроші", - заявив член Палати громад від Консервативної партії Ендрю Мітчелл. Про це повідомляє газета The Times.

Документ розроблений за згодою прем'єр-міністра Великої Британії Терези Мей. За словами засновників, він допоможе у боротьбі з відмиванням коштів. Про його підтримку заявили депутати правлячої коаліції і члени опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль озвучив Росії жорстке попередження

Відповідно до нових правил, всі заморські території Великої Британії будуть зобов'язані провести реформу прозорості до кінця 2020 року. Вона була розпочата ще за урядування попереднього прем'єр-міністра Девіда Кемерона, що обіймав керівну посаду з 2010 по 2016 рік.

Раніше повідомлялося, що у Лондоні розглядають різні варіанти дій щодо незаконних фінансів російських бізнесменів і чиновників. Планують заморожувати державні рахунки російських корумпованих еліт у Великій Британії.

Зараз ви читаєте новину «Розкриють імена росіян, які зберігають гроші в британських офшорах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути