понеділок, 26 березня 2018 09:38

"Росія з усіх боків заточена під смерть" - Муждабаєв про трагедію в Кемерові

"Росія з усіх боків заточена під смерть" - Муждабаєв про трагедію в Кемерові
У Кемерові під час пожежі у ТЦ загинули щонайменше 48 осіб. Фото: InfoResist

Масова загибель людей у російському Кермерові - не випадковість. Смертельна пожежа у торговому центрі сталася тому, що Росія "заточена під смерть".

Трагедії стаються через те, що "дорослі зайняті будівництвом великого рейху, де головне - слухати керівництво, брехати одне одному і красти", написав у Facebook Айдер Муждабаєв, заступник гендиректора телеканалу ATR.

"Немає ніякого усвідомленого, творчого, відповідального російського життя, зате є російська смерть. Десь такі трагедії можуть виявитися випадковістю, але не там. Там для таких трагедій зроблено абсолютно все. Країна повністю обладнана для смерті, в смерті весь її метафізичний сенс. Країна з усіх боків заточена під неї. Всі б дуже здивувалися, якби пожежна сигналізація спрацювала, а шляхи евакуації були в повному порядку. А так - ніхто абсолютно не здивований", - зазначив Айдер Муждабаєв.

Також представник телеканалу ATR запевнив, що заживо дітей спалили дорослі.

"Вони і весь світ готові перетворити на попіл, але, думаю, що не вийде. У вирішальний момент з'ясується, що з ракети хтось щось вкрав, а стартова система - фейкова", - додав Муждабаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа в Кемерово: з'явилось відео зі згорілого ТЦ

За його словами, "Неможливо навіть думати про дітей без сліз. А ось співчувати нікому. Країну, яка вбила цих дітей, їхні батьки старанно споруджують самі".

У російському місті Кемерово загорівся ТЦ "Зимняя вишня". Вогонь вже ліквідували. Станом на ранок 26 березня повідомили про 48 загиблих, серед яких багато дітей. Однією з версій займання називають запальничку, яку хтось із дітей кинув у поролоновий басейн у батутній залі.

Зараз ви читаєте новину «"Росія з усіх боків заточена під смерть" - Муждабаєв про трагедію в Кемерові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути