неділя, 11 лютого 2018 06:10

Російський олігарх Дерипаска подав до суду на повію, з якою розважався

Російський олігарх Дерипаска подав до суду на повію, з якою розважався
Російський олігарх Олег Дерипаска став героєм секс-скандалу. Фото: РБК

Російський олігарх Олег Дерипаска подав позов проти двох фізичних осіб за публікацію матеріалів про його приватне життя.

Про це повідомляє РБК.

"Позов до суду подано проти фізичних осіб – Анастасії Вашукевич, тобто, "Насті Рибки", та Олександра Кирилова, тобто, "Алекса Леслі", які в своїх соціальних мережах розмістили приватні фотографії, на яких зображений Олег Дерипаска. А також записи його розмов, зроблені таємно, розкривши його деталі приватного життя", – заявив представник російського олігарха.

"Оскільки ЗМІ підхопили інформаційну атаку Навального і стали передруковувати порушення закону приватні фотографії/репостити ролик Навального, суд зобов'язав Роскомнагляд блокувати доступ до відповідних сторінок у мережі інтернет до моменту вирішення спору по суті", – додав представник Олега Дерипаски.

Він послався на статтю 24 конституції РФ, яка говорить, що збір, зберігання, використання і поширення інформації про приватное життя особи без її згоди не дозволяється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корупційно-сексуальний скандал у Росії: сайт Навального заборонили через пікантне розслідування

Раніше російський опозиціонер Олексій Навальний опублікував розслідування на підставі опублікованої Рибкою інформації в соцмережах.

Навальний порівняв інформацію з книги та пости Рибки у соцмережах - теги, геолокацію тощо. Прийшов до висновку: жінка пише про еротичні розваги із віце-прем'єром уряду Росії Сергієм Приходьком.

Олігарх Дерипаска дав урядовцю незвичного хабаря. Оплатив всі заходи, який той отримав - два перельоти на літаку, 3 дні на яхті в компанії 6 повій та інше.

Рибка заявила, що на яхті сталося групове зґвалтування за участі Дерепаски та Приходька. Виклала це у відео на свому каналі після публікації розслідування Навального.

Зараз ви читаєте новину «Російський олігарх Дерипаска подав до суду на повію, з якою розважався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути