середа, 11 серпня 2021 16:31

Російський мільйонер із путінської партії застрелив людину замість ведмедя

Російський мільйонер із путінської партії застрелив людину замість ведмедя
Андрія Толстопятова застрелили під час збирання металобрухту / east2west

Російський депутат від путінської партії "Единая Россия" і мільйонер застрелив людину, переплутавши її з бурим ведмедем.

55-річний Ігор Редькін, який є регіональним політиком, стверджує, що вирушив на полювання на ведмедя біля села Озерновського у віддаленому районі на Далекому Сході країни. Рибного магната зі статком у $18 млн затримали. Триває розслідування вбивства. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведмідь тиждень переслідував чоловіка: дивовижний порятунок

Він розповів поліції, що хижак збирав сміття, коли він вистрілив у нього з мисливської рушниці й покинув місце події. Але з'ясувалося, що замість звіра підстрелив сімейного чоловіка 30-річного Андрія Толстопятова. Той збирав металобрухт на звалищі. Невдовзі чоловік помер. Вистрілив Редькін з елітної мисливської рушниці вартістю $42 тис. зі спеціальним оптичним прицілом.

Толстопятов упізнав депутата, одного з 20 найбагатших чиновників Росії, коли лежав зі смертельним пораненням у живіт у лікарні.

"Я готовий до покарання, яке визначить суд. Чув, що на смітнику бродив ведмідь, від якого могли постраждати місцеві. Тому взяв зброю і вирішив відлякати звіра. У сутінках вистрілив. Пізніше дізнався, що приблизно в цей же час в районі пострілу поранили місцевого, який помер у лікарні", - виправдовується Редькін.

Мільйонер відмовився від участі в парламентських виборах, що відбудуться 19 вересня, і тимчасово зупинив членство в партії "Единая Россия".

Дружина жертви 26-річна Людмила сказала, що чоловік "заробляв гроші для сім'ї", збираючи металобрухт, коли його застрелили.

У Росії, на Камчатці, в липні пара застрягла й 10 днів і ночей тікала від бурого ведмедя, без їжі, чіпляючись за дерева, щоб сховатися від хижака, який намагався їх з'їсти. Чоловік і дружина їхали до термальних джерел, коли почалося жахіття. За словами дружини, планували залишитися тільки на одну ніч, коли машина застрягла приблизно в 18 км від гарячих джерел на Камчатці.

Зараз ви читаєте новину «Російський мільйонер із путінської партії застрелив людину замість ведмедя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути