неділя, 27 червня 2021 16:19

Росію колотить від коронавірусу. Москва щодня має нові рекорди смертності

Росію колотить від коронавірусу. Москва щодня має нові рекорди смертності
Спалах коронавірусу в Росії пов'язують з поширенням штаму "Дельта". Фото: pixabay.com

У Москві за добу від коронавірусу померли 114 людей. Це найвищий показник смертності в російській столиці з початку пандемії.

Попередній рекорд смертності від коронавірусу в Москві був зареєстрований два дні тому - 25 червня. Тоді від Covid-19 померло 98 пацієнтів, повідомляє Lenta.ru з посиланням на оперативний штаб з контролю ситуації за коронавірусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінляндію накрила хвиля Covid-19: завезли з Росії

Крім того, за останню добу в Москві виявлено 6723 нових випадки зараження коронавірусом. Госпіталізували 1761 людину, а 731 пацієнт підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

По всій Росії станом на 27 червня зафіксували понад 20 538 нових випадків коронавірусу. Загальна кількість інфікованих у 85 регіонах досягла 5 451 291.

Спалах коронавірусу в Росії пов'язують з поширенням штаму Дельта. Саме тому Україна хоче посилити контроль за приїжджими з цієї країни. Також велику кількість хворих цим штамом відзначають у Великобританії, Індії та Португалії. З 2 липня іноземцям та особам без громадянства старше 12 років, які в'їжджають до України з цих країн або перебували на їх території не менше семи днів протягом останніх двох тижнів, треба буде здати експрес-тест на визначення антигена коронавірусу в пунктах пропуску на кордоні.

Зараз ви читаєте новину «Росію колотить від коронавірусу. Москва щодня має нові рекорди смертності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути