середа, 23 вересня 2020 22:05

Росія підняла винищувачі на перехоплення американських B-52H над Чорним морем

Росія підняла винищувачі на перехоплення американських B-52H над Чорним морем
Екіпажі російських винищувачів ідентифікували повітряні цілі як стратегічні бомбардувальники B-52H ВВС США і супроводили їх над акваторією Чорного моря. Фото: Reuters

Два російські винищувачі Су-27 піднімалися на перехоплення двох стратегічних бомбардувальників B-52H ВВС Сполучених Штатів Америки над Чорним морем.

Про це повідомили в Національному центрі управління обороною РФ, з посиланням на ТАСС.

"Сьогодні російськими засобами контролю повітряного простору над нейтральними водами Чорного моря були виявлені дві повітряні цілі. Для впізнання повітряних цілей і недопущення порушення державного кордону РФ в повітря були підняті два винищувачі Су-27 зі складу чергових з протиповітряної оборони сил Південного військового округу. Екіпажі російських винищувачів ідентифікували повітряні цілі як стратегічні бомбардувальники B-52H ВВС США і супроводили їх над акваторією Чорного моря", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські військові випадково збили свій винищувач

Як зазначається, після розвороту іноземних військових літаків від кордону РФ російські винищувачі благополучно повернулися на аеродром базування.

У мережі очевидці події поділилися фото та відео із американською авіацією, яка пролетіла сьогодні над Кивом. Так, над столицею біля Арки Дружби народів та вздовж Дніпра пролетіли літаки CV22B американської авіації.

Зараз ви читаєте новину «Росія підняла винищувачі на перехоплення американських B-52H над Чорним морем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути