Ексклюзиви
понеділок, 01 березня 2021 08:04

Режим Лукашенка впаде: Тихановська назвала терміни

Режим Лукашенка впаде: Тихановська назвала терміни
Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська вважає, що режим самопроголошеного президента країни впаде весною. Фото: facebook.com/Светлана Тихановская

Режим о самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка закінчиться вже в цьому році. А при владі зараз він тримає себе тільки силою.

Лукашенко програв вибори. І тепер "ніхто не зможе вибити з розумів білорусів ідею свободи і гідності". Про це заявила лідерка опозиції Білорусі Світлана Тихановська в інтерв'ю німецькому виданню Bild.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тихановська розповіла, якої вона думки про Путіна

"У цьому році впаде режим Лукашенка – думаю, навесні його буде. Люди ніколи не повернуться в рабство, з якого вийшли. Тепер ми вільні і це почуття посилюється", – зазначила очільниця опозиції.

Вона підкреслила, що важливу роль в цьому зіграє "тиск на режим всередині країни". А також що вони сподіваються на "міцний союз з новою адміністрацією США і ЄС".

Екскандидатка в президенти Білорусі Світлана Тихановська заявила, що опозиція втратила вулиці. Білоруська опозиція зараз намагається поліпшити свою організацію. Вуличні протести можуть продовжитися навесні.

Зараз ви читаєте новину «Режим Лукашенка впаде: Тихановська назвала терміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути