вівторок, 24 серпня 2021 16:04

Ресторани і бари тільки для щеплених

Ресторани і бари тільки для щеплених
Священик несе хрест під час демонстрації. Сотні людей вийшли на мітинг проти обов'язкової вакцинації в грецьких Салоніках 28 липня 2021 року / Getty Images

Міністр охорони здоров'я Греції Василіс Кікіліас оголосив про додаткові обмеження для людей, які не вакциновані проти COVID-19. Міністр підкреслив, що більше 90% хворих на коронавірус у відділеннях інтенсивної терапії не вакциновані.

Кікіліас також заявив, що медики і працівники будинків для літніх, які відмовляються робити щеплення, не можуть розраховувати на будь-який перехідний період, коли йдеться про раніше оголошене призупинення їх обов'язків з 1 вересня, доки вони не будуть вакциновані. Про це пише Rzeczpospolita.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна країна визнала українські Covid-сертифікати

З 13 вересня по 31 березня, за заявою міністра охорони здоров'я, всі працівники приватного і державного секторів, які не мають Сovid-сертифікату, що вони вакциновані або одужали, повинні будуть проходити експрес-тест на COVID-19 раз в тиждень.

Два тести на тиждень будуть потрібні для працівників вузів, сфери туризму, ресторанів, кафе, барів, а також для працюючих на телебаченні, в театрі та в музичних постановках.

Крім того, бари, ресторани, кафе, клуби і розважальні заклади, які приймають відвідувачів в приміщенні, будуть доступні тільки для людей, які пройшли вакцинацію.

Туреччина вводить нові обмеження для невакцинованих громадян. Так боротимуться з поширенням коронавірусу. Зокрема з 6 вересня неприщепленим без негативного ПЛР-тесту не можна буде відвідувати масові заходи, включаючи концерти, театри і кінотеатри

Зараз ви читаєте новину «Ресторани і бари тільки для щеплених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути